Naletio na vlastitu kćer na seks zabavi i sada ga muči samo jedna stvar…

Seksualna terapeutkinja i kolumnistica Deidre Sanders dobiva stotine pisama čitatelja koji ju traže pomoć u svojim odnosima. Tako joj se nedavno jedan 58-godišnji muškarac požalio kako je sreo svoju udanu kćer na seks zabavi.

“Imam 58 godina i prije dvije godine rastavio sam se od njene mame. Moja kćer ima 32 godine i mislio sam da je sretno udana. Bio sam poprilično šokiran, a bome i osramoćen, kada sam ju vidio na toj zabavi. Stalno se prisjećam te scene i ne mogu ju provariti”, požalio se otac nakon neugodne situacije.

Dodao je kako je čest posjetitelj takvih zabava te da ih je pohodio i sa bivšom ženom kada su bili u braku, a to specifično mjesto na kojem je sada sreo svoju kćer je mjesto koje redovito posjećuje.

“Budući da samcima nije dozvoljen ulazak na te zabave dogovorio sam susret s prijateljicom ispred. Prvo smo popili par pića, a onda smo krenuli u sobe za zabavu. Tada je sve krenulo krivo. S jedne strane je bio cijeli red muškaraca koje su zadovoljavale žene, što je izgledalo zabavno pa smo se pridružili na kraj reda. Dio zabave je u tome da uživate u svemu što vidite i čujete oko sebe no ja sam tada doživio šok”, rekao je.

“Kada sam pogledao prema početku reda vidio sam svoju kćer s nekim tko nije njezin suprug. U tom trenutku i ona je pogledala prema meni i uočila me. Bilo je krajnje sramotno i ponižavajuće. Posebice jer sam uvijek imao dobar i blizak odnos sa svojom kćeri, čak i nakon razvoda. Ona je moje jedino dijete i imali smo običaj ići u duge šetnje i u pub na piće no od te večeri ne želi mi se javiti na telefon”, ispričao je osramoćeni otac.

Rekao je kako ni ne zna zna li njezin suprug da je ona bila tamo.

“Dio mene smatra da me ne bi trebala osuđivati jer je, na kraju dana, ona radila istu stvar. Zaista želim to sve zaboraviti i krenuti dalje. Čuo sam i da je trudna sa svojim prvim djetetom pa brinem da mi neće dati da ga vidim”, očajan je.

Deidre ga je utješila i rekla kako je sigurna da je i njoj jednako neugodno kao i njemu te se iz tog razloga ne javlja, ali da mu ništa ne zamjera.

“Nastavite s pokušajima da ju kontaktirate. Možete joj i poslati pismo, ali nemojte spominjati tu večer. dajte joj do znanja da ćete uvijek biti tu za nju i da vam se može obratiti s bilo kojim pitanjem. Nemojte odustati od nje”, zaključila je Deidre.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI