NAPAD U GLUHO DOBA NOĆI Dino, ničim izazvan, na ulici nokautirao slučajnog prolaznika Ninoslava

Udarac je bio tako snažan da je 'grogirani' Ninoslav glavom udario u zid staklenog izloga, nakon čega je ošamućen i bez ravnoteže pao na tlo


Autor: podravski.hr — 17.08.2013. / 5:58 Crna kronika

Mladić je na starijeg muškarca nasrnuo u njegovu domu / Ilustracija

KOPRIVNICA – U gluho doba noći, oko 3.30 sati, u Ulici hrvatske državnosti u Koprivnici 20-godišnji Dino, bez ikakvog povoda i razloga, nokautirao je slučajnog prolaznika Ninoslava kojeg dotad nikad u životu nije sreo.
Bio je, doduše, pod utjecajem 1,95 promila alkohola, no to ga nije spriječilo da nedužnog mladića šakom “zvekne” po glavi. Udarac je bio tako snažan da je “grogirani” Ninoslav glavom udario u zid staklenog izloga, nakon čega je ošamućen i bez ravnoteže pao na tlo.
Ubrzo su na mjesto napada stigli koprivnički policajci koji su patrolirali kako bi držali javni red i mir pod nadzorom i uhitili drskog napadača. Napadnuti im je detaljno opisao što se dogodilo, a imao je i nekoliko svjedoka koji su izdaleka promatrali taj iznenadni atak.
Sudac Dario Kuzmić, kojem je nakon triježnjenja 20-godišnji Dino bio priveden, kaznio ga je s 15 dana uvjetnog zatvora, a budući da je nezaposlen, oslobodio ga je plaćanja prekršajnog postupka. Na sudu je Dino skrušeno priznao krivnju i ispričao se Ninoslavu kojeg je napao.
Foto: ILUSTRACIJA