Napao ju krvoločan pas: Rane od strašnih ugriza stalno mi se nanovo otvaraju

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Marija Bregović (81) iz Slanja kod Ludbrega proživljava vrlo teške dane u svom životu. Nakon što su joj lopovi u lipnju ove godine ukrali 1500 kuna ušteđevine koje je štedjela za boravak u toplicama, napao ju je te za obje noge ugrizao pas lutalica.

Zdravstvene probleme od toga ugriz ima i danas, a zatekli smo je u Ludbregu na povratku kući s liječničkog pregleda i previjanja još uvijek otvorenih rana.

– Pas me ugrizao za obje potkoljenice i od tada imam velikih problema s kožom na mjestu ugriza. Rane su zarasle, ali koža mi tom mjestu puca i na najmanji kontakt te opet počinje krvarenje iz tog mjesta. To traje već nekoliko mjeseci, što mi čini poprilične poteškoće. Kad koža pukne, to opet teško zacijeli, a da ne dobijem otrovanje, moram ići svojoj liječnici u Ludbreg da sanira ranu – rekla je Marija i dodala da ni liječnici ne znaju što da joj savjetuju kako bi krvarenje prestalo.

– Rana se otvori i tada kada slučajno u snu s drugom nogom dotaknem mjesto ugriza. Teško da to mogu kontrolirati, zato moram često ići k liječniku da sanira rane – požalila se.

Marija Bregović

Sve to uparilo se s njezinim zdravstvenim problemima koje iovako ima s nogama, pa joj to sve skupa bitno otežava kretanje.

Marija je ove godine trebala ići u toplice, kako bi s pomoću terapija poboljšala stanje svojih kukova i koljena, ali je bila žrtva grubog napada te je opljačkana u svom domu. To liječenje nije obavila zbog toga što je ostala bez novca koji je štedjela za boravak u toplicama.

– Koliko znam, lopove su uhvatili, ali ja novce nisam dobila te sam morala odgoditi odlazak u toplice, a moje su noge u sve gorem stanju. Nikako nisam očekivala da će me nakon pljačke još napasti i pas. No, od sudbine se ne može pobjeći –  rekla je Marija Bregović.

Unatoč nedaćama koje su je snašle i koje bi zagorčale život mnogo mlađim i zdravijim osobama, ne skida smiješak s lica.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI