NAPUHAO 2,46 PROMILA Mrtav pijan mopedom sletio s ceste kod Koprivnice i teško se ozlijedio

Križevčanin (39), koji je vozio premda mu je vozačka oduzeta, kažnjen je s 1200 kuna, zabranom upravljanja šest mjeseci i s 15 dana zatvora u koji je pospremljen odmah nakon presude


Autor: podravski.hr — 13.07.2013. / 11:31 Crna kronika

KOPRIVNICA – Pijani mopedist teško je ozlijeđen sinoć oko 20.50 sati nakon slijetanja s ceste između Imbriovca i Pustakovca, mjesta kod Koprivnice.
Kako je policija jutros priopćila, “na otvorenom djelu ceste između Imbriovca i Pustakovca vozač mopeda zbog vožnje pod utjecajem alkohola od 2,46 promila sletio je mopedom izvan ceste i teže je ozlijeđen”.
Jučer oko 7.25 ujutro pak vozač osobnog automobila parkirao je vozilo u Vinodolskom odvojku u Koprivnici, ali nije ga stavio u brzinu niti potegnuo ručnu. Vozilo je krenulo na nizbrdici te udarilo u rasvjetni stup.
Na Prekršajni sud u Križevcima isti dan doveden je 39-godišnji vozač koji je u petak u 9.40 sati u Carevdaru upravljao osobnim automobilom za vrijeme oduzete vozačke dozvole. Policija navodi kako je kažnjen s 1200 kuna, zabranom upravljanja šest mjeseci i s 15 dana zatvora. Nakon presude, odmah je predan u zatvor u Bjelovaru.
Policija također obavještava vozače kako će danas i sutra na području županije provesti nadzor vozača pod utjecajem alkohola. Zato, ako piješ – ne vozi!
Foto: ILUSTRACIJA