Naš grad kreditira sjetvu: Najmanji iznos pet tisuća, najveći pola milijuna

Grad Križevci poziva sve zainteresirane subjekte koji imaju sjedište na području grada Križevaca, upisani su u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava i nemaju dospjelih neizmirenih dugovanja prema Gradu Križevcima, da se jave na Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kreditiranje proljetne sjetve u 2021. godini.

Grad Križevci uveo je ovaj program temeljem iskazanih potreba od strane poljoprivrednika 2018. godine kako bi se ojačala poljoprivredna proizvodnja. Najmanji iznos kreditiranja je pet tisuća kuna, dok je najveći 500.000,00 kuna. Kamatna stopa iznosi maksimalno 3,65% godišnje, fiksno, za cijelo razdoblje otplate kredita, a Grad Križevci subvencionira kamatnu stopu. Rok za podnošenje prijava je 25. svibnja, a više detalja oko poziva nalazi se na stranicama Grada.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI