Naš grad potiče studiranje kod kuće: Za svaki ECTS bod dobit ćete 100 kuna!

Đurđevački su vijećnici jednoglasno potvrdili novo stipendiranje učenika s đurđevačkog područja. Počinje u sljedećoj akademskoj godini, a odobravat će se svim redovnim studentima s područja Grada Đurđevca koji studiraju na preddiplomskim i diplomskim studijima na području Republike Hrvatske i imaju prebivalište na području Grada Đurđevca. Kako doznajemo, 50 kuna ćete dobiti po ostvarenom ECTS bodu, odnosno ukupno 3000 kuna u akademskoj godini. Svim redovnim i izvanrednim studentima koji će studirati na novom preddiplomskom stručnom studiju računarstva i informatike u Đurđevcu ECTS bod vrijedi 100 kuna, a ukupno 6000 kn u akademskoj godini.

-Isplata stipendije bit će na temelju dostavljene potvrde o položenim ispitima i ostvarenim ECTS bodovima, a zahtjev za isplatu se može podnositi više puta tijekom godine – navode u Gradu.

U travnju će biti objavljen poziv za predprijavu postojećih studenata i onih koji planiraju studirati iduće akademske godine u svrhu pripreme i uređenja baze podataka studenata.

FOTO Ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI