Naš Hrvoje Kuzmić izborio mjesto u hrvatskoj reprezentaciji

Podravski list profile

Na rijeci Dobri kod ogulinskog Hreljina održana su posljednja dva kola Hrvatske spin lige (ribolov pastrva s obale umjetnim mamcima).  Radi se o sedmom i osmom kolu u idealnim vremenskim uvjetima kao i idealnom vodostaju. Treba napomenuti da je rijeka Dobra dodatno poribljena sa stotinjak kilograma pastrve, što će povećati populaciju te vrste ribe u Dobri.

Što se tiče kvalitete ribolova, on je bila vrlo dobra i u dva dana ulovljeno je čak 708 pastrva. U subotu je u 7. kolu lige ulovljeno 326 riba, a u 8. posljednjem kolu 382 ribe.

U takvim uvjetima u 7. kolu najbolji je bio Mario Matijašić iz ŠRD Dobre Ogulin, a u posljednjem 8. kolu natjecanja Jasmin Šubašić iz ŠRD Samobora s 46 ulovljenih riba i 11 bodova ispred Mirka Hanžekovića iz ŠRK Šoderice Koprivnica s 34 ulovljene ribe i ostvarenih 18,5 bodova. Zadnje je kolo bilo vrlo zanimljivo, jer je desetak prvoplasiranih natjecatelja imalo priliku osvojiti mjesto koje vodi u reprezentaciju Hrvatske.

Pobjednik lige postao je Mijo Boras iz ŠRD Peščenice Zagreb s 28 negativnih bodova. Drugo mjesto osvojio je Jasmin Šubašić iz ŠRD Samobora s 33 ostvarena boda, a treće Željko Kuk iz UŠRIDDRH-a Zagreb s 39 negativnih bodova. Plasman u reprezentaciju Hrvatske izborili su još Boris Šiljeg iz ŠRD Krke Knin, Mihael Hunjadi iz ŠRD Štuke Donja Dubrava, Mario Matijašić iz ŠRD Dobre Ogulin, Ivan Pešut iz ŠRD Mrežnice Duga Resa i  Hrvoje Kuzmić iz ŠRK Šoderice Koprivnica. (Ribolov HR, md)

FOTO Ribolov Hrvatska

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Limačima Picoka prvo i drugo mjesto

Pioniri do osam godina đurđevačkog Graničara osvojili su prvo mjesto na turniru u Suhopolju, a Miha Vukašinović izabran je za najboljeg igrača. Za Graničar su

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti