Naša općina napokon ima liječnika opće prakse – stigao je mladi dr. Jerko

Ambulanta u Ferdinandovcu napokon je dobila svog liječnika,  mladog Jerka Anđelića. Već više od dvije godine Dom zdravlja nije imao stalnog liječnika, a nedostatak je dva-tri dana u tjednu popunjavao dr. Mirko Zdeličan,  umirovljeni liječnik.

– U posljednjih 20 godina u našoj se ambulanti izmijenilo 15-ak liječnika. Nadam se da će dr. Anđelić ostati duže na radost svih mještana Ferdinandovca – kazao je općinski načelnik Vjekoslav Maletić i dodao kako bi ga u ostanku u njihovu mjestu mogla potaknuti izdašna naknada od 50 tisuća kuna za svaku godinu rada u ambulanti, kao i najam općinskog stana za simboličnu jednu kunu mjesečno.

Stan je površine 100 četvornih metara, nalazi se iznad prostorija Dječjeg vrtića Košutica nedaleko od Doma zdravlja te je i uređen.  Zasad zbog obiteljskih razloga dr. Anđelić putuje svaki dan na posao u Ferdinandovac.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI