Naša županija na sajmu u Londonu, Britancima smo zanimljivi zbog Brexita

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivničko-križevačka županija predstavit će se u dva dana (jučer i danas) na gospodarskom sajmu Going global live u Londonu. Tamo je otputovala delegacija Koprivničko-križevačke županije na čelu sa županom Darkom Korenom. Županija je otputovala na sajam uz veliku potporu Podravke, koja će također predstaviti svoje adute na svjetskom tržištu.

-Ovo je izvrsna prilika za našu i partnerske županije u smislu promocije velikih potencijala s kojima raspolaže sjeverozapadna Hrvatska. Strani investitori tako će imati prilike upoznati se za poduzetničkim potencijalom, poduzetničkim zonama, turističkim destinacijama, biološkom raznolikošću i ekološkim pristupom u proizvodnji hrane te bogatom  kulturnom baštinom cijele sjeverozapadne Hrvatske – rekao je župan uoči odlaska.

Navodi kako treba istaknuti da Velika Britanija i britanske tvrtke, radi Brexita, traže načine kako proizvodnju zadržati u EU te su sklone otvarati predstavništva i kompanije u drugim zemljama.

-Procijenili su da svoju gospodarsku aktivnost mogu nastaviti i na području sjeverozapadne Hrvatske što je iznimno pozitivno za nas. Mi ćemo iskoristiti priliku i predstaviti podravsko-prigorsko gospodarstvo, poduzetničke zone i mogućnosti ulaganja – kazao je župan Koren.

Izvor fotografija: Going Global Live

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI