Naše dvije općine dobile 700.000 kuna: Ulažu u izgradnju jaslica i vrtića

U Domu mladih potpisan je ugovor s Ministarstvom regionalnoga razvoja i EU fondova na osnovu kojeg je Koprivničko-križevačkim općinama dodijeljeno gotovo 5 milijuna kuna za sufinanciranje različitih projekata i aktivnosti.

Tako je Općini Hlebine dodijeljeno 350.000 kuna za izgradnju II. faze jaslica u sklopu DV Leptirić, Općini Virje odobren je iznos od 250.000 kuna za izgradnju kružnog toka i rekonstrukciju Trga Prodavić i Ulice braće Radić, a Općini Đelekovec temeljem natječaja dodijeljeno je 350.000 kn za izgradnju dječjeg vrtića.

– Ovakvi su natječaji za jedinice lokalne samouprave vrlo važni jer nam pomažu da završimo projekte. Općina Hlebine ima najmanji proračun od svih općina u županiji i u tom pogledu sredstva koja u kontinuitetu dobivamo na natječajima vraća nam optimizam da možemo učiniti više za naše mještane – rekla je načelnica Hlebina Božica Trnski.

Potpisu je prisustvovao i župan Koren, zamjenik Ljubić, saborski zastupnik Darko Sobota te državni tajnik Velimir Žunac.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI