Naši atletičari na Hanžeku: Marcela poboljšala osobni rekord!

Prošli je tjedan u Zagrebu održan međunarodni atletski miting – Memorijal Boris Hanžeković na kojem su nastupale i sjajne križevačke atletičarke Marcela Gudić, Ida Šimunčić i Veronika Drljačić kao i Hrvoje Kašik.

Marcela Gudić trčala je nacionalnu utrku na 800 metara i osvojila odlično treće mjesto s vremenom 2:07,73, čime je poboljšala osobni rekord za više od četiri sekunde. Ida Šimunčić trčala je na 400 metara s preponama u svjetskoj konkurenciji i osvojila sedmo mjesto s vremenom 60.31, a Veronika Drljačić je također u jakoj svjetskoj konkurenciji nastupila na 200 metara te bila osma s vremenom 24.43.

Treba napomenuti kako je u toj utrci Christine Mboma iz Namibije postavila rekord mitinga s 22.04. Mladi atletičar Hrvoje Kašik nastupio je u nacionalnoj utrci na 100 metara i bio treći u skupini s vremenom 11.28 sekundi. Na mitingu je u disciplini bacanja koplja nastupila i Ludbrežanka Sara Kolak koja nije imala svoj dan te je zauzela peto mjesto s hicem duljine 57,72 metra, a imala je valjan još jedan hitac, duljine 55,72 metra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI