Nasjeo je ‘na foru’: Stipo je mučki nasamario Koprivničanca u teškoj životnoj situaciji

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Općinski sud u Koprivnici odredio je istražni zatvor Stipi K. (43) koji je presudom Općinskog suda u Koprivnici zbog prijevare dvojice muškaraca iz Koprivnice i Virovitice osuđen na godinu dana bezuvjetnog zatvora.

Kako se nalazi u bijegu, za njim je već izdana međunarodna tjeralica, a rješenjem Općinskog suda u Koprivnici ponovno mu je određen istražni zatvor. Prema presudi, Stipo je dvojici muškaraca uzeo novac kako bi im ‘riješio’ pozajmice. Osuđeni prevarant Stipo do sada je čak 15 puta pravomoćno osuđivan uglavnom zbog prijevare, prije ovog slučaja posljednji put 2016. godine kada je osuđen na godinu i četiri mjeseca bezuvjetnog zatvora.

Stipo je u bijegu, a čeka ga zatvor

Do tada je nanizao “zavidni niz” presuda bezuvjetnog zatvora, no nije dostupan našem pravosuđu i nitko ne zna gdje se nalazi. Prema posljednjoj presudi kojom je na Općinskom sudu u Koprivnici nepravomoćno osuđen, Stipo je od 5. do 20. siječnja 2012. godine kontaktirao dvojicu muškaraca i neistinito im prikazao da im može dati pozajmice nakon što na njegov račun uplate određenu svotu na ime police životnog osiguranja.

Tako je Koprivničanca preveslao za 3800 kuna, a Virovitičanina za 2200 kuna, koji su nasjeli na njegovu “foru” i uplatili mu iznos koji je tražio. Iskoristio je tešku situaciju obojice jer su bili u teškoj financijskoj situaciji i trebao im je novac. Obojica su naime, jedan na teletekstu, a drugi na internetskom oglasniku, objavili oglas kako traže zajam od 20.000 i 25.000 kuna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI