NASMIJANA NAKON NEZGODE Kad je prelijepa Antonia (23) izašla, zamalo je nastao prometni kolaps

Antoniju prometna koju je izazvala nije previše zabrinula


Autor: podravski.hr — 15.12.2017. / 15:11 Stil

Vozačica s prometnim policajcem koji je radio očevid

“Na semaforima kod Podravke izletio je auto. Dođite prije gužve kako ne bi bilo zastoja baš dok ljudi idu s posla” – tako je otprilike glasio poziv danas oko 14 sati koprivničkim prometnim policajcima.
Sve je zvučalo rutinski, odradit će posao, bit će to još jedna u nizu sitnih ‘materijalki’ koje će tog dana odraditi. No, zbog atraktivne vozačice policajcima prometna nesreća koju su morali odraditi bila je sve samo ne rutinska i obična.
Kada je iz astre gtc izašla prelijepa Antonia (23), kao da je vrijeme stalo. Plave kose, obučena u pripijenu i izazovno dekoltiranu crvenu haljinu, lijepa je Antonija zamalo stvorila prometni kolaps.
Vozači su zastajkivali i gledali nesvakidašnju ljepotu na prometnoj nesreći. Dobro je što su policajci ostali pribrani. Dami u nevolji odlučili su gospodski pomoći. Pogurnuli su joj auto čije su se gume zakopale u blatu. Nadamo se samo da su joj naplatili kaznu.
Što se nesreće tiče, ona se dogodila kada je 23-godišnja Antonia upravljajući iz Varaždinske prema Ivanjskoj opel astrom produljila ravno, izletjela i slomila drvo.
Materijalne štete na autu gotovo nije bilo. Antoniju nesreća nije previše zabrinula. Bila je nasmiješena i šalila se s policajcima. Nakon nesreće je stisnula gas i otišla.

Vozačica s prometnim policajcem koji je radio očevid

FOTO/TEKST: Karlo Eisenbeisser