Nastava u petak ide online, u tijeku organizacija dodatnih testiranja

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestio je o epidemiološkom stanju te situaciji u školama, nakon čega su članovi Stožera dali preporuku da sve škole koje su u nadležnosti Koprivničko-križevačke županije, a u svojim nastavnim kurikulumima nisu predvidjeli petak, 19.11. kao nenastavni dan, da se na taj dan nastava organizira prema modelu C, odnosno online putem.   

Iz Stožera također izvještavaju kako je daljnja organizacija testnih mjesta u skladu s uputama nacionalnog Stožera. Postojeći punktovi za testiranje na koronavirus su i dalje Dom zdravlja KKŽ, Zavod za javno zdravstvo KKŽ i OB Koprivnica.

Testiranja za grupe (državni službenici i namještenici u javnim službama, lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenici trgovačkih društava i ustanova u kojima većinski udio ima država ili jedinice lokalne ili regionalne samouprave) i dalje će dostavljati popis svojih zaposlenika koji se trebaju testirati  (ime i prezime te mjesto prebivališta) na adresu biserka.zlatar@dzkkz.hr iepidemiologija.kc@zzjz-kzz.hr.

Nakon dostave popisa će se odrediti točan raspored i vrijeme testiranja.

Rezervacije termina se mogu izvršiti na broj 048/251-460, ponedjeljkom od 13,00 sati do 14,00 sati za testiranje u utorak,  i srijedom od 13,00 sati do 14,00 sati za testiranje u četvrtak. Na testiranje je potrebno doći s popunjenim obrascem koje možete preuzeti OVDJE.

Foto: Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI