Nastavak originalnog programa: Ludbreg petkom i sljedeće godine

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Centar za kulturu i informiranje Dragutin Novak raspisao je natječaj za sudjelovanje u programu Ludbreg petkom, što znači da će se ova manifestacija održati i sljedeće godine.

Cilj programa je promovirati kulturne aktivnosti kako bi se istaknuo njihov značaj i uloga.

Novitet ovogodišnje natječaja za programe u 2021. godini je da se, osim izložbenih aktivnosti, ovoga puta mogu prijaviti i književne i putopisne večeri (predstavljanje knjiga), filmske i videoprojekcije, koncerti, plesne i kazališne predstave te performansi i instalacije na otvorenom.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju pojedinci, udruge, društva, institucije i ostale zainteresirane privatne i pravne osobe s područja Republike Hrvatske.

Organizator sudionicima i izvođačima programa osigurava besplatan termin i korištenje prostora unutar Centra, ali i prostore u dvorcu Batthyany te svu dostupnu tehničku opremu. Programi će se izvoditi tijekom 2021. godine u svim mjesecima osim u siječnju, a prema kalendaru raspoloživosti Centra za navedeni period te u dogovoru s autorima apliciranih projekata. Prijave za sudjelovanje primaju se do 31. 12. 2020.

Od pristiglih prijava odabrat će se 20 programa, a prednost kod odabira imat će izlagači s ludbreškog područja. Više detalja o samom natječaju zajedno s prijavnicom može se  pronaći gradskim web stranicama.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI