Nastavak škole: Glazbeni odjel nastavlja s online nastavom

Glazbeni odjel Osnovne škole Ludbreg prošli je tjedan donio odluku o načinu provođenja nastave tijekom siječnja. Sukladno Zaključku Stožera civilne zaštite Varaždinske županije, dio polaznika će od 18. do 29. siječnja nastavu imati prema modelu C, što znači da će se provoditi nastava na daljinu, odnosno online nastava.

Ovakav model nastave vrijedi za predmet solffegio za učenike od trećeg do šestog razreda i to predmete zbor, tamburaški i puhački orkestar, dok će nastavu u školi od 18. siječnja pohađati učenici prvog i drugog razreda glazbene škole iz predmeta solfeggio te svi učenici koji nemaju izrečenu mjeru samoizolacije, a pohađaju individualnu nastavu neovisno o razredu.

Isto tako, u istom će razdoblju u Osnovnoj školi Ludbreg krenuti online nastava za učenike od petog do osmog razreda prema rasporedu popodnevne smjene, dok će se nastava za učenike od prvog do četvrtog razreda održavati u školi u jutarnjoj smjeni.

foto Osnovna škola Ludbreg

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI