Nastavnik Pleša primio prestižno strukovno priznanje i promaknuće

Gradonačelnik Mario Rajn održao je prošli tjedan prijem za učitelja Područne škole Vojakovački Osijek Tihomira Plešu koji je od strane Agencije za odgoj i obrazovanje promaknut u zvanje izvrsnog savjetnika.

Kako navode u Gradu Križevcima, učitelj Tihomir Pleša već trideset godina radi u ovoj područnoj školi, koja je u sastavu Osnovne škole Ljudevita Modeca, no specifičnost ove škole je da se nastava izvodi u četverorazrednoj kombinaciji što predstavlja poseban izazov za učitelja budući da istovremeno uči učenike od prvog do četvrtog razreda u jednom prostoru.

-Iznimno sam zadovoljan što sam došao na ovaj stručni nivo, a pri tome je bila vrlo važna podrška kolega i kolegica u školi. Koliko znam, trenutno sam jedini učitelj u cijeloj Koprivničko-križevačkoj županiji s ovim postignućem – kazao je Pleša, a da je ovaj učitelj ponos cijele Osnovne škole Ljudevita Modeca naglasio je ravnatelj Tomislav Bogdanović napomenuvši kako je ovdje riječ o zaista kontinuiranom izvrsnom radu s djecom te kako je učitelj Tihomir Pleša ovo napredovanje zaista zaslužio.

S učiteljem su u pratnji bili i njegovi učenici koje je predstavila predsjednica razreda Maja Crnčić, a svi redom hvalili su svog učitelja, njegov trud i rad. Prijemu je prisustvovao i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

FOTO Grad Križevci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI