Natjecanje na Sekulinama: Marijan Čižmešinkin imao najbolji ulov

Sportsko-ribolovni klub Amur iz Molva Greda na jezeru Sekuline organizirao je prvo klupsko feeder natjecanje na kojem je nastupilo šest članova. Prvo mjesto osvojio je Marijan Čižmešinkin s ulovljenih 2850 grama, drugo Mario Stipčić s 735 te treće Saša Makar s 465 grama. 

– Feeder tehnika ribolova sve je više popularna među ribičima, a lovili smo pet sati. U planu je organizacija novih takvih natjecanja koja će biti otvorena i za članove ostalih klubova s đurđevačkog područja – kaže Kristijan Krčmar, predsjednik Sportsko-ribolovnog kluba Amur.

Klub, dodaje on, redovito provodi i radne akcije radi uređenja jezera Sekuline, koje će od srpnja biti u režimu “ulovi i pusti”.

– Zahvaljujem svim članovima koji daju svoj doprinos u organizacijama natjecanja i radnim akcijama, kao i Općini Molve na financijskoj podršci te đurđevačkoj Zajednici sportsko-ribolovnih klubova koja nam je omogućila da jezero Sekuline ide u režim ribolova “ulovi i pusti” – zaključio je Kristijan Krčmar.

FOTO Dinko Borozan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI