Neće više biti poplava: U Virovskoj ulici riješili dugogodišnji problem

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Novigradu Podravskom dio Virovske ulice odnosno Grahovčev odvojak prilikom svake jače kiše bio je poplavljen. Voda nije zahvaćala samo kolnik, već i dio građevinskog zemljišta.

– Taj problem više se godina nije rješavao, voda je prokopala dubok kanal uz rubnjak asfaltirane površine prijašnje tržnice, kopala obalu, nosila blato i počela potkopavati rubnjake i tlakavce šetnice uz Komarnicu – navode iz Općine.

Dodaju kako su od đurđevačke Vodnogospodarske ispostave za vodni sliv dobili upute i krenuli u sanaciju. Postavljen je dodatni slivnik te je okomito prema potoku položena cijev povećanog profila koja je provučena ispod šetnice. Sve je to utvrđeno adekvatnom posteljicom i betoniranim sidrištima. Na kraju je teren poravnat čistom zemljom koja je postavljena u slojevima.

FOTO Općina Novigrad

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI