Nema baš dekli kaj bi na jezeru štele hopa-cupa s ribičem kaj se tri dana nije tuširal

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ribič je najbolše postati v zrelim godinama, dok si već puno toga prešel. Ili dok si misliš da ti treba nekakof mirni hobi. Makar je ribičija se samo ne mirni hobi, al ipak se neje dobro v njo zaljubiti od malena. Zakaj?

Pa zato kaj onda ispadneš čudak koji je preskočil mladenačko ludovanje. Zemite to ovak: nema baš puno deklički (makar ih je prije bilo, ali prije je se bilo drugač) koje si zamišljajo da vikend provedu na jezeru i da delajo hopa-cupa z dečkom koje se neje tušeral tri dana i da z njim jedo peštete i pijo limenke pive (ako ste našli takvo ili neje normalna ili je ljubaf vašeg života). Nekak si mislim da je v glavi nekakve dekličke od 18 let nekaj sasvim drugo.

Nekak mislim da noćni izlazak za mlade cure ne podrazumijeva zvlačenje šarana v četri v jutro i kakanje v obližnjem žbunju. Zato oni dečkiči koji se zaljube v ribolov od malih nogu znaju v zrelim godinama malo poludeti jer im mozek ne funkcionira normalno.  Najte ve mislit da ja govorim da su samo mlade dekličke promiskuitetne, a dečki bogci si nemro pomoći nad silnim napadima narajcanih mladici. Sasvim drugo oču reči. Cure v to doba znaju kaj im je delati i da bu to vreme jempot prešlo. Z drug strane dečki so jednostavno glupi i misle si da bodo zanavek mladi.  Neznajući, vreme mladosti prejde za jedne i druge, a cure koje so svoje prešle lefko počno živeti normalni život, a on kaj je bil na ribičiji celo mladost bi najrajši staro vrbo zmrdal.

Zato mislim da je ribič dobro postati teke v zrelim godinama, dok si već drugi ljudi misle: Gle, of bi se trebal malo smiriti, pak je ne više taka mlad. S druge strane bom otkril i jedno tajno zbog koje je me ribiči bodo proklinjali. Ribičija je pravo mesto da delate ono kaj očete, makar se to kosi z očekivanjima okoline.

Na ribičiji vas nišče ne vidi niti shvaća ozbiljno. Druga je stvar da malo iskusnijim deklama više ne smeta smrdljivi šator, poljski wc i mošusni miris nakon trećeg dana ribolova. Tak, ako ste malo i stareši, a još uvijek tražite svoju srodnu dušu, ima šanse da ju najdete na ribolovu, a dok ste mladi te šanse ne postoje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI