Nema novih zaraženih u našoj županiji, tri osobe su ozdravile

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na području naše županije nema novooboljelih osoba, trenutno je brojka na 89, tri osobe su ozdravile. Četiri štićenika koja su ozdravila bit će prebačena u Dom za starije i nemoćne. U Domu moramo brinuti i za zdrave osobe, koji borave u svojim sobama ili u dvorištu Doma – rekao je Ratimir Ljubić, načelnik Stožera, na redovnoj konferenciji za novinare.

Ratimir Ljubić

Prema riječima Draženke Vadle, ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo naše županije, sa današnjim danom registrirano je 89 oboljelih od koronavirusa, od tih 89 osoba, njih 37 je ozdravilo, no nažalost 13 osoba je umrlo.

Sa današnjih danom imamo 39 oboljelih, od toga pet u općoj populaciji, a njih 34 iz Doma za starije, od kojih su četiri zaposlenika.

Sa sutrašnjim danom od određenog broja štićenika koji se nalaze u stacionaru 2 uzet će se brisevi te će se utvrditi je li netko od njih pozitivan na koronavirus.

Situacija u našoj županiji je zadovoljavajuća, no moramo se ponašati u skladu sa svim mjerama koje smo do sada imali.

Draženka Vadla

U Općoj bolnici je 30 stićenika iz Doma za starije i nemoćne, od 30 bolesnika, 20 ih nije razvilo kliničku sliku – rekao je Mato Devčić, ravnatelj koprivničke bolnice.

Foto Arhiva PL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI