Nema novih zaraženih u Varaždinskoj županiji

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Dobre vijesti dolaze iz Varaždinske županije gdje nisu zabilježeni novi slučajevi zareze koronvirusoma, a ukupan broj oboljenih je i dalje 24. Nije se mijenjao niti broj osoba koje su ozdravile, a takvih je šest. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 18 osoba. Sve osobe koje se nalaze na liječenju trenutno su dobrog općeg stanja.

– Sretni smo da u Varaždinskoj županiji nismo imali zabilježen eksponencijalni rast broja oboljelih što nam je dalo mogućnost da dobijemo na vremenu kako bismo dobro preraspodijelili resurse i osigurali dodatne kapacitete. Tako će se s današnjim danom u Zavodu za javno zdravstvo Varaždinske županije početi provoditi testiranje uzoraka osoba sa sumnjom na koronavirus koje uzima Opća bolnica Varaždin, a uzimanje uzoraka uskoro će početi obavljati i Dom zdravlja putem ustrojene dežurne COVID-19 ambulante, čime će se puno brže doći do rezultata – rekao je načelnik Stožera civilne zaštite Varaždinske županije Robert Vugrin.

Do sada je u Varaždinskoj županiji testirano ukupno 318 osoba, a pod mjerom samoizolacije se nalaze 2103 osobe. U protekla 24 sata Policijska uprava Varaždinska zabilježila je tri slučaja kršenja mjere samoizolacije, a vezano na Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta, 36 slučaja kretanja bez valjane propusnice.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI