NEMA VOŽNJE UNATRAG Trener Katalinić igračima Slavena zabranio da se u autobusu voze u ‘rikverc’

Za Slaven jučer potpisao div iz zaprešićkog Intera Matej Bagarić visok čak 202 centimetra. Svi dresovi u klubu bili mu prekratki...


Autor: podravski.hr — 19.06.2013. / 9:40 Sport

KOPRIVNICA – Nogometaši Slavena jutros su krenuli put slovenskog Zreča gdje će sljedećih deset dana provesti drugi dio priprema za novo prvenstvo.
Zanimljivo, novi trener Slavena Ivan Katalinić nije dopustio igračima da se ukrcaju u autobus i u “rikverc” krenu na pripreme, već su morali pričekati da vozač odveze autobus izvan stadiona. Tek onda su igrači smjeli u autobus koji je nedugo zatim krenuo.
Čekao se samo 202 centimetara visok dojučerašnji branič zaprešićkog Intera, ‘div iz predgrađa’ Matej Bagarić (24) koji je u Koprivnicu stigao jučer i morao potpisati papire u klubu.
– Kako je visok… Nisam u životu vidio višeg igrača. Ima preko dva metra, Kokalović mu je do ramena. Sve stvari koje smo imali u klubu njemu su bile prekratke – u šali je prokomentirao direktor Slavena Zvonimir Šimunović.
Dodao je kako mu se sviđa ideja trenera da se igrači u autobusu ne voze u rikverc.
– Stvaramo mentalitet pobjednika. Sviđa mi se to – zaključio je nakon odlaska Slavenaša
Trener Katalinić nije na pripreme vodio Jelavića, Takača i Maretića na kojeg neće računati, a Vugrinca će Slavenova ekspedicija pokupiti u njegovom Varaždinu.
– Ako netko dođe, još ćemo se malo pročistiti. Sada imamo na svakoj poziciji po dva igrača – zaključio je Katalinić.
Izvještavaju: KARLO EISENBEISSER I NIKOLA WOLF