(NE)MOGUĆA MISIJA Podravka lovi minus osam od Ikasta, imamo pet ulaznica za utakmicu godine

Nema srljanja, ako ideš od početka s namjerom stizanja osam golova to bi moglo loše završiti - tvrdi Saračević


Autor: podravski.hr — 07.03.2019. / 11:47 Sport

Kronikusi će i u nedjelju bodriti naše rukometašice

Rukometašice Podravke Vegete u nedjelju će pokušati (ne)moguće – razbiti Herning Ikast najmanje osam razlike i plasirati se u polufinale EHF Kupa. Trener Zlatko Saračević, naravno, ne “brije” igračice na taj način, već ih priprema za nešto što je i sam nekoliko puta prolazio tijekom igračke karijere, a to je veliki zaostatak i uzvrat nade.

– Nema srljanja, ako ideš od početka s namjerom stizanja osam golova to bi moglo loše završiti. Osnovni cilj je smanjiti tehničke pogreške koje su nas skupo koštale u prvoj utakmici i smanjiti im lagane golove kontrama i polukontrama kojih je u Danskoj bilo 15 u našoj mreži – ističe Saračević u najavi ove utakmice i dodaje da je osnovni cilj pobjeda.

– Ako se otvori, a mi vjerujemo, idemo gol po gol. Najvažnije je da, bude li recimo egal nakon prvog poluvremena, da cure ne klonu i pomisle gotovo je – kazuje Saračević koji nije krio svoje nezadovoljstvo vanjskom linijom na gostovanju kod Herning Ikasta.

Ikhneva je zabila sedam, ali je devet lopti završilo u njihovim rukama našim pogreškama, Chigirinova nije bila na razini, a Yezhykava daleko od razine, nadovezuje se Saračević, dok sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović podsjeća da je rukomet sport u kojem su se mnogo puta stizale slične i veće prednosti.

Chigirinova i Yezhykava nisu se proslavile u Danskoj, vrijeme je da pokažu koliko vrijede

A, da će curama trebati podrška s tribina zna i desno krilo Nikolina Zadravec koja je pozvala navijače da dođu i nose igračice tijekom utakmice. Zadravec navodi kako je atmosfera u ekipi dobra, naporno treniraju i obećaje da će “ginuti” na terenu i dati sve od sebe.

Klub je u suradnji s glavnim sponzorom Podravkom, kao i u dosadašnjim utakmicama, za navijače pripremio razne zanimacije, a i ovaj put moći ćete se fotografirati, besplatno, i kući ponijeti suvenir – fotografiju s ekipom Podravke Vegete. Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 17 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije. Mnogi žele na utakmicu, karte su gotovo razgrabljene, no za vas imamo pet karata koje ćemo dati onima koje nasumce odabere facebook aplikacija woobox. Ostavite komentar podrške rukometašicama na našoj objavi na facebooku i možda baš vi dobijete ulaznicu. Dobitnike ćemo objaviti u petak u jutarnjim satima na našoj facebook stranici. (ib)

FOTO: Ilustracija