NEOBIČAN ZNAK S NEBESA Grom već treći put silovito udario u Podravkinu poslovnu sedmerokatnicu

"Najprije nas je zabljesnulo snažno svjetlo, kao da se aktivirala nuklearna bomba, a potom se začula silovita eksplozija! Dlake na rukama su nam se nakostriješile", ispričao nam je očevidac


Autor: podravski.hr — 12.07.2013. / 11:05 Aktualno

KOPRIVNICA – Grom je udario u Podravkin poslovni kompleks u Starčevićevoj ulici u Koprivnici jučer oko 11 sati. Službenici su bili u šoku od silovitog praska, liftovi su stali, a telefonske komunikacije se ‘pošemerile’.
Naš fotoreporter snimio je tamni dim iznad Podravkine zgrade (na slici gore) neposredno nakon gromovitog praska. Sreća je da je zgrada osigurana gromobranima pa je snažni elektricitet u djeliću sekunde uzemljen.
– Najprije nas je zabljesnulo snažno svjetlo, kao da se aktivirala nuklearna bomba, a potom se začula silovita eksplozija! Dlake na rukama su nam se nakostriješile, vjerojatno od elektriciteta – ispričao je očevidac koji je tog časa bio u neposrednoj blizi Podravkine zgrade.
U zadnjih nekoliko godina, ističu u Podravki, to je već treći udar groma na njihovu poslovnu sedmerokatnicu. Najviše štete učinila je munja koje u lipnju 2011. godine spalila Podravkin znak na vrhu zgrade (na slici dolje).
Izvještava: NIKOLA WOLF
grom staro