NEOPREZNI TRAKTORIST SLETIO U JARAK Poklopio ga traktor, spasila ga traktorska kabina

Na mjesto nesreće odmah su pristigli liječnici ludbreškog Zavoda za hitnu medicinu koji su Ivana prebacili u svoje vozilo i prevezli ga u koprivničku Opću bolnicu


Autor: podravski.hr — 16.04.2013. / 14:27 Crna kronika

Ilustracija

BOLFAN, LUDBREG – Ivan (78) iz Gotalova zamalo je poginuo u teškoj nesreći koju je sam skrivio u vinogradu u Bolfanu kod Ludbrega. Nesreća se dogodila oko 14.30 sati na predjelu Redvenica kada se Ivan spušao traktorom s prikolicom niz puteljak koji vodi prema predjelu Brioni.
Nesretni traktorist skretao je ulijevo, no čini se kako je prekasno pritisnuo kočnicu, a traktor mu je zajedno s prikolicom u skretanju propao u odvodni kanal i poklopio ga. Nesretniku su pomogli mještani kojih je, zahvaljujući lijepom vremenu, u obližnjim vinogradima bilo mnogo.
Na mjesto nesreće odmah su pristigli liječnici ludbreškog Zavoda za hitnu medicinu koji su Ivana prebacili u svoje vozilo i prevezli ga u koprivničku Opću bolnicu. Čini se kako je Ivan imao sreće u nesreći, a spasila ga je kabina traktora koju mnogi poljoprivrednici počesto znaju uklanjati.
Izvještava: Karlo Eisenbeisser