NEPOTIZAM ILI… Slaven na pripreme iz trećeligaša pozvao i sina glavnog vatrogasnog zapovjednika RH

Bojan Tucaković sin je glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića, inače utjecajnog koprivničkog SDP-ovca i direktora NK Koprivnice


Autor: podravski.hr — 06.01.2013. / 16:49 Sport

KOPRIVNICA – Sutra (ponedjeljak) trener Slavena Roy Ferenčina obavit će prvu prozivku nogometaša koji će krenuti na zimske pripreme i na koje koprivnički nogometni klub ozbiljno računa u nastavku natjecanja.
Kako je objavljeno na službenim klupskim stranicama , na pripreme konačno kreće oporavljeni Nikola Rak nakon čije je ozljede Slaven krenuo u seriju nešto lošijih rezultata. Sutra će se na Gradskom stadionu u dresu Slavena pojaviti i pridlošlica Enes Novinić, rasni napadač koji je ovih dana potpisao dvoipolgodišnji ugovor s klubom.
Na prvoj prozivci bit će i nekoliko igrača iz trećeligaša Koprivnice, a najzvučnije je ime svakako ono Bojana Tucakovića. Valja naglasiti kako je mladi Tucaković sin glavnog vatrogasnog zapovjednika RH Slavka Tucakovića, inače utjecajnog koprivničkog SDP-ovca. Osim toga, Slavko Tucaković je i direktor NK Koprivnice. Je li mladom Bojanu upravo to pomoglo da se priključi prvoligaškom pogonu ili je poziv Roya Ferenčine zaslužio svojim zapaženim igrama u gradskom trećeligašu – nije poznato.
Slavenaši će se do 23. siječnja pripremati u Koprivnici, a potom putuju na desetodnevne pripreme u tursku Antalyju.