NEPOZVANI GOSTI Gospođa Jadranka: Otišla sam svojoj susjedi na kavicu i ostavila ključ ispod cvijeća…

Kradljivac je ispod posude za cvijeće na prozoru pronašao ključ pa je bez problema ušao u kuću


Autor: podravski.hr — 22.11.2018. / 14:41 Crna kronika

Jadranka Maruščec isprva nije mogla vjerovati što se dogodilo

Drski je lopov iz kuće obitelji Maruščec u Molve Gredama kod Đurđevca ukrao 700 kuna te zlatne naušnice i narukvicu čija je vrijednost oko tisuću kuna. Kradljivac je ispod posude za cvijeće na prozoru pronašao ključ pa je bez problema ušao u kuću.
Kad se oko 11.30 sati vratila doma, gospođa Jadranka Maruščec isprva nije mogla ni naslutiti da je imala neželjenog gosta jer je kradljivac vratio ključ na mjesto gdje ga je našao.
– Otišla sam kod susjede na kavu, a po navici sam zaključala kuću i ostavila ključ ispod cvjetnjaka. Godinama tako radim kad idem u susjedstvo pa mi na kraj pameti nije bilo da bi netko to mogao iskoristiti. Tek kad sam u dnevnom boravku vidjela otvorene ladice ormara, počela sam sumnjati da je u kući bio lopov – priča nam Jadranka Maruščec.
Prvo je, dodaje ona, nazvala supruga i kćer da provjeri da nisu oni prije odlaska na posao u brzini uzeli novac i ostavili ladice otvorene.
-Kad su mi rekli da nisu dirali ladice, otišla sam u sobe i vidjela da su ormari ispremetani. Odmah sam pozvala policiju koja je obavila očevid i sad mi jedino preostaje nadati se da će pronaći lopova. Znam da sam napravila grešku što sam ostavila ključ ispod cvjetnjaka, ali tako radim otkad znam za sebe jer dosad u našem kraju nije bilo krađa – žalosno će gospođa Jadranka. (db)
FOTO: DARKO IMBRIŠA

Jadranka Maruščec isprva nije mogla vjerovati što se dogodilo