Nered u susjedstvu: Iz napuštenog dvorišta dolaze nam zmije, bojimo se puštati djecu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Napuštena i zapuštena kuća u Đelekovcu, u Dravskoj ulici na kućnom broju 8, mještanima je počela stvarati velike probleme. Vele, otkako je umro vlasnik, točno na Novu godinu, ovdje se nitko nije pojavio.

– U ovoj travi kote se zmije i štakori. Baš nam je nekidan jedna došla do vrata. U kući je bilo i hrane od bivšeg vlasnika, ali nitko to nije počistio niti otvorio vrata otkad je umro. Tko su nasljednici, ne znamo, djece nije imao, pa zato ni ne znamo kome da se obratimo za pomoć, a u ovom neredu više se ne da živjeti – kazao nam je jedan od susjeda koji je zbog ove situacije počeo trpjeti štetu.

– Ako se nešto uskoro ne poduzme, bit će i gore. Bojimo se pustiti djecu na cestu da slučajno ne bi otišla u dvorište i stradala. Zaista molimo da nam netko pomogne – kažu susjedi.

Denis Srček, komunalni redar u općini Đelekovec, kazao nam je kako im dosad  nitko nije prijavio probleme na spomenutoj adresi. – Nemamo informaciju da je ondje takva situacija, ali provjerit ćemo o čemu je riječ i vlasnika ili vlasnike zamoliti da to urede – kazao nam je Denis Srček.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI