Nesretna žena nije doživjela pravdu: Majci slomio rebro, nesretnica umrla do početka suđenja

Muškarac iz mjesta u općini Sveti Ivan Žabno kaznenim nalogom Općinskog suda u Bjelovaru proglašen je krivim i osuđen na osam mjeseci uvjetnog zatvora uz rok kušnje od dvije godine nakon što je maltretirao svoju majku.

Tužni se obiteljski događaj odvijao u kolovozu i rujnu 2017. godine, a do pokretanja postupka protiv nasilnog sina, nesretna je žena preminula.

Prema kaznenom nalogu, nasilni je muškarac udario svoju majku po ruci i nozi i gurnuo je zbog čega je pala na pod. No tu nije bilo kraja iživljavanju. Nakon što se nesretnica nemoćno sklupčala na tlu, sin ju je nastavio udarati po leđima tako da joj je slomio rebro. Osim toga, zaradila je i podljev iznad lijevog koljena i natečenost s bolnošću lijevog gležnja.

Iako je majka u međuvremenu preminula, nasilnika su teretili iskazi svjedoka i medicinskog vještaka dr. Josipa Škavića. Mora podmiriti 2.500 kuna troškova sudskog vještačenja, kao i 300 kuna sudskog paušala.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI