SRETAN KRAJ POTRAGE Nestala Štefanija pronađena bez ozljeda u Donjoj Poljani

Kako doznajemo Štefanija je izgubila orijentaciju i nije se znala vratiti u vinograd a pronašli su ju stanovnici šest kilometara udaljene Donje Poljane, koji su obavijestili obitelj nestale


Autor: podravski.hr — 04.08.2013. / 11:24 Crna kronika

Ilustracija / Dvaput je okončao opasnu talačku krizu i spasio više života

GORNJI MARTIJANEC – Štefanija Borović(61) iz Vrbanovca koja je nestala je jučer u poslijepodnevnim satima, pronađena je u Donjoj Poljani bez ozljeda. Nestanak su jučer oko 20 sati prijavili su članovi obitelji. Štefanija je bila u vinogradu s obitelji te je sama otišla u šetnju, a budući da se duže vrijeme nije vratila obitelj je obavijestila policiju, koja je odmah reagirala.
– Započeli smo odmah potragu jer je gospođa Borović lošijeg zdravstvenog stanja te postojala mogućnost da je negdje pala – priopćili su iz Varaždinske policije.
U potragu su osim policije bil uključeni DVD Martijanec, Gorska služba spašavanja Varaždin, Centar 112 ali i lokalno stanovništvo. Kako doznajemo Štefanija je izgubila orijentaciju i nije se znala vratiti u vinograd a pronašli su ju stanovnici šest kilometara udaljene Donje Poljane, koji su obavijestili obitelj nestale.

Izvještava: MATIJA DOLENEC
Foto: ILUSTRACIJA