NESTAŠICA VRATARA Seoski nogometni klub u Podravini u očaju: golmana traži putem malih oglasa

Sokol iz Sokolovca nastupa u sedmoj nogometnoj ligi


Autor: podravski.hr — 15.02.2018. / 10:15 Sport

Prijašnji golman NK Sokola (njegovi suigrači nastupaju u ljubičastim dresovima)

“HNK Sokol Sokolovac traži golmana za seniore. Zainteresirani neka se jave na broj 099/6240-339”. Nesvakidašnji je mali oglas u Podravski list jučer predao trener županijskog nogometnog trećeligaša Sokola iz Sokolovca Radomir Grubačević. Zašto se odlučio na takav potez, objasnio nam je kratko i jasno.
– Sve živo i neživo sam okrenuo, golmana nema. Zato sam se odlučio na pomalo nesvakidašnji mali oglas. Možda se netko nađe – rekao je Radomir Grubačević, dobro poznati nogometni djelatnik iz Koprivnice koji trenutno sjedi na klupi Sokola.
– Darko Sambol nam se registrirao za veterane i seniori su ostali bez golmana. Zadnja opcija nam je u seniore povući veteranskog golmana. A i nije baš neki – rekao je trener Grubačević i dodao kako im ni drugo rješenje nije sigurno.
– Golman Dološčak je policajac, na njega ne mogu računati zbog posla. Nekad može, nekada ne. U našem kraju golmana jednostavno nema pa zainteresirane i ozbiljne nogometaše molim da mi se jave. Plaćam kavu ako pronađemo golmana – zavapio je Grubačević.
Sokol Sokolovac trenutno je šestoplasirana momčad Treće županijske lige. U državnom rangu to bi bila sedma nogometna liga. (ke)
FOTO: NIKOLA WOLF