NESVAKIDAŠNJA KRAĐA Otišao u trgovinu na pet minuta i ostao bez više desetaka tisuća kuna

Lopov je vrijedan plijen uzeo iz torbice ostavljene na sjedištu. Automobil je bio zaključan, no prozor je bio djelomično otvoren što je bilo dovoljno drskom kriminalcu da uvuče ruku i 'mahne' novac


Autor: podravski.hr — 13.08.2013. / 10:16 Crna kronika

BUKOVJE KRIŽEVAČKO – Samo nekoliko trenutaka nepažnje stajalo je muškarca iz Bukovja Križevačkog štete od više desetaka tisuća kuna. Kako su izvijestili iz koprivničko – križevačke policije, toliko mu je jučer oko 10:30 sati, iz osobnog automobila ukrao zasad nepoznati počinitelj. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a policajci tragaju za drskim lopovom.

Neslužbeno smo doznali kako je neoprezni muškarac otišao automobilom u mjesnu trgovinu pred kojom je parkirao. Zaključao je auto, ali ostavio je prozor djelomično otvoren. Na sjedištu je ostavio i torbicu u kojoj je bio svežanj novčanica kojih dok se vratio iz trgovine, više nije bilo. Odmah je prijavio krađu policiji, no novcu još uvijek ni traga. Nije poznato zbog čega je muškarac nosio toliko gotovine sa sobom, a u policiji zbog kriminalističke istrage koja je u tijeku, taje i ostatak detalja vezanih uz ovu nesvakidašnju krađu.

– Uvijek zaključavajte svoje vozilo i uzmite ključeve sa sobom, iako samo nakratko napuštate vozilo, provjerite jesu li sva vrata i prozori na vozilu zatvoreni, uključujući prtljažnik i krovni otvor. Ne ostavljajte predmete poput torbica, novčanika, mobitela i sličnih predmeta na vidljivim mjestima, a uvijek uzmite vrjednije stvari sa sobom – kazala je Dijana Žagar iz koprivničke policije. (ke)

FOTO: ILUSTRACIJA PODRAVSKOG LISTA