Netko je opasno “fušario”: Zbog curenja plina, kći i ja mogli smo odletjeti u zrak

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Obnova kuće, koju je kupila u prigradskom naselju Budrovac, za Đurđevčanku Željku Burulic pretvorila se, kaki nam kaže u pravu noćnu moru, zbog majstora s kojim je dogovorila da obavi sve potrebne radove. Majstor, ističe ona, ne samo da nije obavio sve ugovorene radove, već je i ono što je odradio izveo “fušerski”.

– Za radove mi se ponudio Darko Baltić iz Budrovca, a kako je kuća u naselju iz kojeg je i on, pristala sam da on obavi obnovu. Ukupno sam mu isplatila 16.000 eura, a iako smo se dogovorili da svi radove završe do 11. svibnja, on još uvijek nije sve odradio – priča nam Željka Burulic.

Za izvedene radove, dodaje ona, nije joj izdao niti jedan račun. Najveće propuste, kaže ona, napravio je na postavljanju cijevi za vodu i plin.

– Sve do prošlog tjedna zbog loše postavljenih cijevi “curio” je plin pa je bila ugrožena i sigurnost moje kćeri i mene jer smo se u kuću uselile 11. svibnja. Zbog toga sam podnijela i kaznenu prijavu protiv Darka Baltića. I vodovodne cijevi katastrofalno su postavljene pa je i voda curila. Bojler nije atestiran pa i to predstavlja opasnost – žali se Željka Burulic.  Loše je, domeće ona, izveden i knauf pa već sad ima pukotina na zidovima, a i stropovi su neravni.

– Sad sam odlučila angažirati sudskog vještaka da utvrdi za koji me novčani iznos Darko Baltić oštetio, a nakon toga ću podnijeti i sudsku tužbu protiv njega. Svjesna sam da je moja greška što sam njemu povjerila obnovu, a odlučila sam javno progovoriti o svom problemu kako bih pomogla drugima da ne nasjedaju na njegova obećanja jer će sigurno proći kao i ja – zaključila je Željka Burulic.

Prozvani Darko Baltić ističe da su radovi “stali” jer je zapravo Željka Burulic njemu dužna isplatiti 66.000 kuna za preostale radove. Svjestan je, kaže on, da je knauf loše postavljen, no ponudio je Željki Burulic da sama pronađe majstora koji će to “popraviti” o njegovu trošku.

– Cijevi su dobro postavljene, no njen sin sam je radio preinake i tu se pojavio problem. Siguran sam da će sudski vještak potvrditi moje tvrdnje da vrijednost dosad obavljenih radova odgovara iznosu od 16.000 eura koliko mi je zasad Željka Burulic isplatila – zaključio je Darko Baltić.

FOTO Darko Imbriša

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI