Neugodno otkriće kod Koprivnice: Nasred polja otvorila se ogromna rupa!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Nemalo se iznenadio Dragutin Dukarić iz Reke, prigradskog naselja Koprivnice, dok je prihranjivao ječam na svojoj oranici u tom mjestu. Odjednom je naišao na rupu na zemlji promjera pola metra, a još se više iznenadio dok je došao pogledati o čemu se radi.

Ova priča objavljena je u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Rupa je samo površinski tako široka i duboka, a pri dnu se širi u obliku piramide najmanje dva metra. Prava opasnost za traktor, ali i čovjeka. Odmah je nazvao 112 i  obavijestio ih o šokantnom otkriću.

– Nikad u 50 godina nisam vidio ništa slično. Iznenadilo me to jer je riječ o oranici na brijegu, na kojoj voda nikad ne stoji, što bi moglo biti objašnjenje ove pojave. Mislim da je razlog možda potres, jer kad smo jesenas orali i tanjurali tu zemlju, rupe nije bilo. Samo se nadam da se neće širiti i propasti još i više – rekao nam je Dragutin Dukarić.

Sumnja i da bi razlozi mogli biti istražni radovi INA-e koja je u blizini bušila zemlju radi pronalaska nafte i plina te dodaje da se nada da će stručne službe Grada utvrditi o čemu se radi. O spomenutoj pojavi pitali smo i Grad Koprivnicu, gdje su nam rekli kako su stručne službe zajedno s vlasnikom izašle na teren, te da se pojava još istražuje.

– Rupa je zasad označena i tako će ostati još neko vrijeme da se vidi hoće li se širiti. Nakon toga Grad će je sanirati – kazali su.

FOTO Privatan album

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI