Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Neviđeno: Napala ženu od ljubavnika i rasturila joj cijelu kuću

Nesvakidašnji događaj zbio se krajem listopada prošle godine u Lemešu pored Križevaca. Žena (podaci poznati redakciji) prijetila je supruzi muškarca kojem je bila ljubavnica.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– J**** ti mrtvu mater, sad te budem ubila, gdje si, ja sam na tvojem dvoru – grmila je na mobitel ženi koju je očito smatrala preprekom u nastavku veze s njezinim mužem. No, to nije bilo sve, nakon što ju je nazvala na mobitel, bijesna je Križevčanka ušla u kuću svog negdašnjeg ljubavnika i njegove žene i u njoj napravila pravi kaos.

Kako se navodi u optužnici koju su nakon kaznene prijave policije i istrage protiv sumanute Križevčanke podignuli bjelovarski tužitelji, ona je iz kuće iznijela pokrivače i jastuk s kreveta, a rublje koje se sušilo na stalku također je bacila na dvorište. Zatim, nakon što se vratila u kuću, ušla je u kuhinju gdje je prevrnula stol i stolice i porazbijala više vrsta raznog posuđa kao i staklo na pećnici. Nakon toga svoj uništavački pohod nastavila je u dnevnoj sobi gdje je preokrenula trosjed i razbacala stvari po kući.

Optužnicu je nedavno potvrdio Općinski sud u Bjelovaru, mjesno nadležan za križevački kraj. Okrivljena žena tereti se za kazneno djelo prijetnje zbog kojeg može biti osuđena do tri godine zatvora i za kazneno djelo oštećenja tuđe stvari za koje je zakonom predviđena kazna do dvije godine zatvora.

Sudsko vijeće na čelu sa sutkinjom Ivankom Zeman tijekom ispitivanja optužnice utvrdilo je kako dokazi i dokumentacija u spisu u dovoljnoj mjeri potvrđuju postojanje osnovane sumnje na razini dovoljne vjerojatnosti da se optužnica potvrdi. Vijeće je utvrdilo kako nisu ispunjeni uvjeti za odbacivanje optužnice, a nema niti nedostataka za vraćanje državnom odvjetniku, tako da je optužnica potvrđena.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI