“Nevinost sam izgubio sa svojom profesoricom, a nakon seksa u troje s njom i prijateljicom ne mogu naći curu.”

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

“Moj seksualni život počeo je odlično! Moje prvo iskustvo bilo je s profesoricom likovnog, a kasnije nam se pridružila i njena prijateljica no od tada sve ide nizbrdo”, požalio se 32-godišnji čitatelj poznatoj Sunovoj kolumnistici Deidre Sanders.

“Imao sam 17 godina, mojoj profesorici je tada bilo 29. Smatrala me jako talentiranim pa bi mi dozvoljavala da ostanem nakon sata pričati s njom. Kroz te razgovore smo se zbližili. Bio je odličan osjećaj imati nekoga odrasloga tko misli da je umjetnost super jer su moji roditelji mislili da je to glupa dječja igra”, nastavio je svoju priču čitatelj.

Kaže kako je sve započelo kada se nagnula preko njega da mu pomogne ispraviti loše poteze kistom na jednom od satova.

“Zastala je i rekla kako ovo nije pravo mjesto za to što rade te me pozvala u svoj stan nakon par dana. Rekla mi je kako ima neke knjige iz područja umjetnosti za mene”, kaže te dodaje kako su odmah spavali zajedno.

“Meni je to bio prvi put, moje prvo seksualno iskustvo i bilo je odlično. ostvarenje sna svakog dječaka. Nije me iskoristila, svidjelo mi se to iskustvo i htio sam ga. Spavali smo zajedno još nekoliko puta nakon toga”, napisao je čitatelj.

Dodao je kako je profesorica imala cimericu koja je u to vrijeme također imala 29 godina te je jednoga dana bila u stanu u isto vrijeme kada su bili i oni.

“Moja me profesorica upitala što mislim o seksu u troje s njezinom cimericom. Ispočetka mi je bilo malo neugodno no pomislio sam kako nemam što izgubiti. I bilo je odlično! Nastavili smo se seksati svi troje ostatak te školske godine”, priča neobičnu priču ovaj, sada već 32-godišnji muškarac.

Kaže kako se profesorica odselila iz grada jer je dobila novi posao no kako mu je zaista podigla samopouzdanje.

“Osjećao sam se odlično no kasnije mi u odnosima jednostavno nije išlo. Karijerno sam uspješan i zadovoljan no privatno i emotivno mi uopće ne ide. Još sam i proklet jer imam veliki penis. Moji prijatelji mi zavide, no djevojke ga se boje. Uglavnom ili moramo stati usred seksa ili se previše boje da bi uopće spavale sa mnom. Pretpostavljam da sam se kasno razvio što mi sada radi problem. Htio bih se skrasiti i imati kvalitetan odnos”, zaključio je nesretni čitatelj.

Deidre mu je odgovorila kako je dobio seksualno iskustvo, ali nije razvio vještinu održavanja romantičnih odnosa te ga je upozorila da, iako kaže da mu se svidjelo iskustvo, ono je bilo iskorištavajuće i danas bi bilo protuzakonito i kažnjivo.

“Veliki penis može plašiti žene no ako se zaista volite i poštujete možete razgovarati i ukomponirati tehnike i položaje koje će vam olakšati odnos. Prvo upoznajte osobu i tada će vam i jednom i drugom održavanje odnosa biti važnije od anatomije”, savjetovala ga je Deidre.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI