Nevjerojatna situacija: Plod sam afere, moja sestra sada hoda s mojim ocem!

Jedna žena na Redditu je objavila svoju nevjerojatnu priču i tražila savjet jer ima osjećaj da se njezin život pretvorio u sapunicu.

Neimenovana 24-godišnjakinja na Redditu je objavila svoju priču nakon što je saznala obiteljsku tajnu koja joj je u potpunosti promijenila život. Na jednom od Redditovih foruma objavila je priču u kojoj je saznala da njezin otac zapravo nije njezin biološki otac te da je ona plod afere njezine majke.

“Ja sam plod afere svoje mame. Srećom, moj me tata odlučio zadržati i priznati te sve oprostiti mami. Tokom odrastanja bilo je prilično očito da ne ličim nikome u obitelji, što karakterno što fizički, pa sam cijelo vrijeme postavljala pitanja”, ispričala je.

Kada je imala 17 godina majka ju je odlučila upoznati s njenim pravim ocem pod uvjetom da ne kaže ništa o tome svojoj starijoj sestri te je istaknula kako ga više nikada neće vidjeti jer ju ne želi.

“Bio je to šok za mene, neću lagati, ali naučila sam to potisnuti i nastaviti sa svojim životom”, priznala je mlada Amerikanka, dodajući kako je posljednjih nekoliko godina čuvala tajnu, no nedavno se susrela s velikim problemom.

Nevjerojatno, ali istinito – sestra joj se spetljala s njezinim biološkim ocem i nije imala pojma tko je on zapravo.

“Moja je sestra uvijek voljela starije muškarce, a prije dva mjeseca podijelila je sliku sebe i svoga novog dečka, koji se, na moj šok, pokazao kao moj biološki otac. Nekoliko sam dana razmišljala o tome što učiniti, a na kraju sam odlučila da zaslužuje znati istinu i rekla sam joj. Ona to nije dobro prihvatila i ostavila ga je, ali nije bila ljutita na mene”, prisjetila se.

“Moja je mama, s druge strane, bijesna. Kaže da sam otkrila nešto što nije bilo za dijeljenje i da nisam imala pravo to ikomu reći. Od tada moj biološki otac nije povezan s mojom sestrom. Priznajem, možda sam prenaglila jer nisu oni još bili razgovarali o braku. Prošla su dva mjeseca, a mama je još uvijek bijesna na mene”, ispričala je 24-godišnjakinja.

“U to sam vrijeme mislila da radim ispravno, ali nikad prije nisam vidjela mamu ovako ljutitu i ona svoj bijes trpi već dobra dva mjeseca pa se počinjem brinuti. Jesam li zapravo učinila nešto stvarno loše, jesam li ispala šu*ak?”, zaključila je djevojka.

Svi su zauzeli njenu stranu

Njena nevjerojatna priča ubrzo je prikupila preko dvije tisuće komentara, a većina se složila kako jadna djevojka ni za što nije kriva, a posebno ne za to što je u takvoj situaciji starijoj sestri rekla istinu, prenosi Mirror.

Jedna je osoba napisala: “Njezin je odnos utjecao na tvoj život. To je 100 posto tvoja stvar. Teško vjerujem da tvoj biološki otac nije znao tko je ona. Čini mi se da je namjerno pokušavao oživjeti vatru s mlađom verzijom svoje stare ljubavnice. Ovo je brutalno i tvoja je sestra zaslužila znati. Ti si fantastična sestra.”

“Što da se je veza tvoje sestre s tim tipom postala ozbiljna i da ga je počela dovoditi na obiteljska okupljanja? To bi sigurno izazvalo veliku zbrku. Vaša mama ovo nije dobro odigrala”, komentirao je drugi reditovac, dok je treći odgovorio: “Ako tvoja mama nije željela dijeliti svoj osobni život, nije smjela varati. Sestra je zaslužila znati.”

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI