BOG JE ČUVAO Snježana (49): Stala sam autom na prugu, a vlak je naletio i odbacio me u kanal. Slavim novi rođendan

Oko 15.30 sati stala je na pružnom prijelazu koji nema rampe ni signalizaciju, ali je prednjim dijelom auta bila na tračnicama. U tom trenutku naišao je vlak...


Autor: podravski.hr — 27.08.2018. / 9:40 Crna kronika

Automobil je u nesreći potpuno uništen, a vozačici - ništa

Snježana (49) iz Kozarevca pravim je čudom samo lakše ozlijeđena u naletu vlaka na njezin auto na pružnom prijelazu između Kozarevca i Kloštra Podravskog kod Đurđevca.
Neoprezna Snježana prošli je ponedjeljak oko 15.30 sati stala na pružnom prijelazu koji nema rampe ni signalizaciju, ali je prednjim dijelom auta bila na tračnici. U tom trenutku naišao je vlak koji je udario u prednji dio auta i odbacio ga u jarak, a Snježana je prošla samo s ogrebotinama i natučenjima.
– Vidjela sam da vlak dolazi i stala sam na pružnom prijelazu. Kako je na tom dijelu mala uzbrdica, krivo sam procijenila da sam se dobro zaustavila i nisam uočila da mi je prednji dio auta na tračnici. Odjednom sam čula udar i završila sam u grabi uz cestu. Od šoka se ne sjećam svih detalja – priča nam vozačica Snježana.
U pomoć su joj uskočili putnici iz vlaka, a za svaki slučaj Snježana je završila na pregledu u koprivničkoj bolnici gdje je utvrđeno da je samo lakše ozlijeđena pa je odmah puštena na kućnu njegu. I sama je svjesna da 20. kolovoza može slaviti kao svoj novi rođendan.
– Rekli su mi da bih teško preživjela nalet vlaka da je auto bio samo deset centimetara više na tračnici. Imala sam i sreću prilikom izlijetanja u grabu i hvala Bogu da je sve dobro prošlo – kazala nam je zabrinuta vozačica. (db)

FOTO: DARKO IMBRIŠA