NEVRIJEME Vatrogasci sinoć gasili požar otvorenog prostora i uklanjali srušena drva na gradskim ulicama

Međimurje je, koliko vidim, znatno gore prošlo. Ipak je, čini se, sve otišlo prema Dravi - rekao nam je jutros ravnatelj Centra 112 u Koprivnici Ivan Kramarić


Autor: podravski.hr — 09.06.2018. / 9:35 Aktualno

Ilustracija / Nevrijeme sinoć poharalo istočni dio Podravine

Grmljavinsko nevrijeme praćeno obilnom kišom i tučom poštedjelo je sinoć Podravinu i Prigorje. Za razliku od drugih krajeva Hrvatske, na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je tek nekoliko manjih intervencija.
Oko 21:15 sati sinoć u Mičijevcu kod Križevaca dogodio se požar otvorenog prostora, moguće da ga je izazvao i udar groma. Požar su uspješno ugasili pripadnici križevačke Javne vatrogasne postrojbe, doznajemo u županijskom Centru 112.
Križevački su vatrogasci imali i dvije tehničke intervencije uklanjanja drva s kolnika u samome gradu, koji su srušeni u naletima vjetra. U Đurđevcu su vatrogasci također imali samo jednu manju intervenciju, a na području Koprivnice jučer nije bilo dojava o posljedicama nevremena.
– Međimurje je, koliko vidim, znatno gore prošlo. Ipak je, čini se, sve otišlo prema Dravi – rekao nam je jutros ravnatelj Centra 112 u Koprivnici Ivan Kramarić. (ke)
FOTO: ILUSTRACIJA