NEZAVISNA IZBORNA LISTA OTKRILA NOVO JAKO IME: Dr. Ljubo Jurčić bit će naš gospodarski savjetnik

Nezavisna lista predstavila je kandidata za župana dr. Miju Bardeka i kandidata za gradonačelnika Mladena Švacu te prebjege iz SDP-a i HDZ-a, Nikolu Novosela Miška i Branka Kolara


Autor: podravski.hr — 16.04.2013. / 13:33 Aktualno

KOPRIVNICA – Poznati ekonomski strateg dr. Ljubo Jurčić, bivši SDP-ov kandidat za premijera i donedavni šef Nadzornog odbora Podravke, bit će gospodarski savjetnik nezavisnoga građanskog pokreta koji izlazi na izbore u našoj županiji!
Tu su informaciju na ovotjednoj konferenciji za novinare otkrili čelni ljudi nezavisne inicijative: kandidat za župana, liječnik i bivši ravnatelj bolnice dr. Mijo Bardek, te kandidat za koprivničkoga gradonačelnika, poduzetnik i novinski izdavač Mladen Švaco. Najavili su kako će na predstavljanju programa 14. svibnja u Koprivnici biti njihov gospodarski strateg dr. Ljubo Jurčić.
– Oni će sami raditi svoj gospodarski program s obzirom da bolje poznaju ovaj kraj i gospodarsku situaciju, a ja ću im pomoći u tome – potvrdio nam je danas Ljubo Jurčić.
– Podupirem ovu neovisnu grupu koja je oslobođena stranačkih interesa i stege, a tako imaju i veće mogućnosti. Velike stranke ograničavaju hrvatski razvoj i prepreka su rješavanju problema. Kod stranaka su uvijek prisutne međusobne obveze i kalkulacije, a ovi kandidati imaju ideje i nisu opterećeni politikom zbog politike – naglašava Jurčić.
Na konferenciji za novinare govorili su i dugogodišnji križevački SDP-ovac Nikola Novosel Miška te HDZ-ov načelnik Ferdinandovca Branko Kolar. Nezadovoljni politikom lokalnih vodstava, obojica su odlučili napustiti svoje stranke i priključiti se nezavisnoj građanskoj inicijativi.
Izvještavaju: EMA GREGUREK I DUBRAVKO VUTUC
Na fotografiji: Branko Kolar, Mijo Bardek, Mladen Švaco i Nikola Novosel na jučerašnjoj konferenciji za novinare