Nezdrava dinamika? ‘Plaćam svojoj supruzi svaki put kada mi pruži oralni seks.’

Mislite li da je loše plaćati vlastitoj supruzi oralni seks?

Ovo pitanje postavio je muškarac u kolumni australskog portala gdje se dijele savjeti o odnosima. Anonimni muškarac objasnio je kako njegovoj ženi oralni seks nije bitan u istoj mjeri kao što je njemu pa joj ga nije često ni pružao. Ponekad je znalo proći i više od godinu dana između dva oralna seksa koja bi joj pružio.

No, kaže kako je njemu oralni seks daleko važniji i potrebniji pa je supruzi odlučio platiti svaki put kada mu ga priušti.

“Budući da su nam financije odvojene jer je ona neodgovorna sjetio sam se kako bih joj mogao platiti svaki puta kada mi samoinicijativno odluči pružiti oralni seks. Svaki put kada mi pruži orni seks, od početka do orgazma, platim joj 30 dolara (što je oko 130 kuna), To se obično desi jednom u dva tjedna”, pojasnio je muškarac.

Kaže kako istušira djecu, stavi ih na spavanje i prebaci supruzi novce.

“Platit ću joj i za još neke usluge, poput analnog seksa za koji joj plaća 200 dolara (oko 980 kuna)”, iskreno priznaje te dodaje kako misli da je njegova supruga zadovoljna takvim dogovorom jer često traži još aktivnosti kako bi zaradila više novaca.

“Kada želi zaraditi više novaca tražit će me da upišem više aktivnosti na naš raspored za koji joj onda plaćam. Za normalni seks ne plaćam ništa i njega imamo jednom do dva puta tjedno. S obzirom da imamo djecu i ostale životne obaveze obično se radi o brzom seksu u misionarskoj pozi”, rekao je te postavio pitanje o tome smatraju li i drugi da je to u redu, ako se oba partnera slažu, ili je to sve zajedno ipak zabrinjavajuće.

“Imam visoki seksualni apetit i trebam ejakulirati barem dva puta dnevno pa sam htio da oboje imamo nešto od toga. Slažete li se sa mnom ili smatrate da su moji zahtjevi uznemirujući”, upitao je kolumnisticu, ali i čitatelje.

Kolumnistica Isiah McKimmie odgovorila je kako opisano u ‘najmanju ruku smatra nezdravom dinamikom’.

“U najgorem slučaju, brinem se da se radi o zlostavljanju. Samo zato što je vaša supruga na to pristala ne znači da se ne radi o zlostavljanju. Vaš trenutni pristup ne pomaže u stvaranju intimnosti niti povećanju seksualnih želja vaše supruge”, napisala je terapeutkinja, prenosi Mirror.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI