NIJE DOŠAO PO MESO Neopreznom mesaru drski lopov s pulta mesnice ‘zdipio’ novčanik pun novca

Krađu je prijavio ludbreškoj policiji, koja je, neslužbeno doznajemo, već privela sumnjivca


Autor: podravski.hr — 22.12.2017. / 9:34 Crna kronika

Goran Fotak u mesnici

Prodavač u mesnici na Gradskoj tržnici u Ludbregu nikako se nije nadao da je mušterija, koja mu ušla u mesnicu ovih dana, zapravo lopov koji je došao ukrasti njegov novčanik, a ne kupiti mesne proizvode.
Prodavač je kao i svakog dana svoj novčanik ostavio na pultu. Mesar Goran Fotak, koji već duže vrijeme radi u ovoj mesnici, nikad nije smatrao da mora čuvati svoj novčanik.
– Nikad nisam smatrao da moram paziti na svoj novčanik. No, ova je osoba u mesnicu ušla prvi put i kada sam odvratio pogled, novčanik je nestao – objasnio je Goran, koji je dodao da se ovdje zapravo radilo o sreći u nesreći.
– Iz novčanika mi je nestala poveća svota novca, oko dvije tisuće kune, a dobro je da sam taj dan doma ostavio veći dio novca jer sam baš tih dana baratao i većom količinom – rekao nam je Goran Fotak.
Krađu je prijavio ludbreškoj policiji, koja je, neslužbeno doznajemo, već privela sumnjivca. No, ova krađa novčanika očito nije bila jedina u Ludbregu te, kako izgleda, Ludbrežani moraju dobro paziti na svoje novčanike.
– U ponedjeljak, 18. prosinca, na Trgu Svetog Trojstva u Ludbregu, nepoznati je počinitelj iz jednog od ureda iz torbice u vlasništvu 34-godišnjakinje otuđio iznos od preko tisuću kuna. Policijski službenici traže počinitelja – poručili su iz PU Varaždinske. (md)
FOTO: NIKOLA WOLF