NIJE ZA OSJETLJIVE OSOBE: Odrezao si uši kako bi čim više ličio kosturu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Sandro, poznatiji kao Mr Skull Face (Gospodin Kostursko Lice), iz Njemačke potrošio je preko 50 tisuća kuna na brojne operacije kako bi u potpunosti modificirao svoj izgled.

Ovaj 39 – godišnjak si je čak dao ukloniti i uši, kako bi što više ličio kosturu, te ih sada čuva u staklenci. Naravno, Mr Skull Face ne misli stati na ovome pa su iduće modifikacije koje planira napraviti na tijelu uklanjanje vrha nosa i tetoviranje očnih jabučica.

Sandros je odrezao uši kako bi ličio kosturu

Opsesija tjelesnim modifikacija za ovog Nijemca počela je 2007. godine kada vidio čovjeka koji je imao šiljke ugrađene u lubanju. U narednih 13 godina Sandros je modifikacije doveo do ekstremnih mjera te je napravio 17 neobičnih modifikacija na sebi, uključujući operaciju kojom je prerezao jezik na pola, dao si je ugraditi čip za beskontaktno plaćanje u ručni zglob te si je ugradio implantante u čelo, podlakticu i šaku.

Priznaje kako mu je zbog izgleda teže pronaći posao te kako se susreće s kritikama, ali kaže kako je on jednostavno osoba koja voli ići nekim svojim putem.

Modificirao je tijelo 17 puta

„Ako mi netko kaže nešto poput toga da sam bolesnik, ja mu se usrdno zahvalim na komplimentu“, kaže Sandros, ali savjetuje ljude da ne čine ništa samo zato da bi bili više cool već sve što radite mora doći iz srca i morate biti istinski svoji.

FOTO Media Drum World

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI