Nina: Djevojke ne bi trebale na prvu biti slatke i meke prema muškarcima

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Nina Bojanović aktualna je miss supranational Koprivničko-križevačke županije, a sutra u Lisinskom u Zagrebu natjecat će se na državnom izboru. Iz Razgovarali smo s njom u još jednoj rubrici “Nepoznato o poznatima”.

1. Ja sam Nina, bavim se manekenstvom, modelingom, a svoju karijeru izvan modne piste željela bih izgraditi na…? Zašto?

Cilj mi je prvo završiti fakultet, anglistiku na Filozofskom fakultetu ili Učiteljski fakultet na engleskom jeziku. Trenutno bih modeling postavila kao hobi jer sam maturantica i na prvom mi je mjestu škola. Ipak, vrijeme će reći svoje. Najveća bi mi želja bila nositi revije velikih dizajnera izvan Hrvatske.

2. Jedna stvar koju bi tvoj idealan partner morao znati raditi/napraviti je…?

Voljela bih da zna kuhati. Tako da nije uvijek na meni da moram skuhati nešto za ručak i večeru.

3. Je li istina da lijepim djevojkama i ženama muškarci teže prilaze jer misle da su neosvojive?

Može biti, ali opet i ne mora. Ja bih rekla da se više radi o tome kako žena „zrači“  i kakav ima stav. Smatram da sve žene ne bi smjele odmah biti meke ni slatke prema muškarcima, ali ne volim kada se to pretvori u previsok ego i nedostižnost.

4. Život bez društvenih mreža tebi bi bio…? Zašto?

Nisam ovisnik o društvenim mrežama, ali ipak, kojim se poslom bavim, bitne su mi društvene mreže.

5. Trenutno radim na ovim projektima…?

Trenutno nisam u nekim projektima, osim što se bavim školom. Moda se dosta zaustavila zbog trenutne situacije s virusom i nema baš posla.

6. Koja je stvar bez koje ne bi mogla zamisliti dan… Neki predmet, neka radnja, rečenica, poziv, uglavnom navika ili nešto slično…?

Prvo što mi je palo na pamet je kava ujutro. Nekako ujutro volim sama u miru popiti kavu koja me opusti i pripremi za ostatak dana.

Nina s krunom

7. Prilazi ti mlada djevojka ili djevojčica koja želi postati manekenka. Ti joj daješ kakav savjet…?

Ako se stvarno želite baviti manekenstvom, nemojte odustati od svojih snova, već dajte sve od sebe jer jednog ćete dana možda požaliti što niste uhvatile priliku koja vam se pružala. Ako dobiju priliku, važno je iskoristiti je jer je ovo posao gdje je bitno biti u pravo vrijeme na pravom mjestu. I naravno, vjerujte u sebe!

8. Da možeš birati, pojaviti se u holivudskom filmu ili nositi glavnu reviju Victoria’s secrets, ti bi…? Zašto baš to?

Sigurno bih birala nositi glavnu reviju Victoria’s secret. Mislim da je to najveći san svake manekenke da sudjeluje u njihovoj reviji.

9. Smetaju li ti stereotipi o lijepim ženama, da traže nogometaše, da nisu pametne, da ne znaju ništa… Nije li to ružno kad se jedna mlada djevojka mora suočiti s glupim primjedbama?

Jedan od najčešćih stereotipa je da su manekenke glupe i da uvijek završe s nogometašima. U potpunosti se ne slažem s time. Ljudi koji nisu previše informirani smatraju modeling kao posao u kojem ne trebaš previše znati i razmišljati. Smatraju da je to samo cijeli dan šminkanje i fotkanje, ali naprotiv, to je jako naporan posao u kojem nemate previše vremena za sebe. Što se tiče stereotipa da lijepe žene traže nogometaše, iskreno da, ima žena koje traže. No, kad bih ja birala, ne gledam čime se muškarac bavi. Puno mi je bitnije kakav je on prema meni i da sam sretna pokraj njega.

10. Na pustom si otoku, a možeš ponijeti samo tri stvari…?

Uzela bi šibice, deku i vodu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Cool torba na simpatičnoj plavuši

Ova mlada Koprivničanka oduševila nas je ovom zgodnom kožnom torbom s “indijanskim” uzorkom. Malo boja za razbijanje ovog zimskog sivila… FOTO Nikola Wolf

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI