NITKO SE NIJE NADAO Suvozačica iznenada primila volan i skrenula auto na suprotnu stranu

Kako su izvijestili iz policije, nesreća se dogodila kada je suvozačica u mercedesu (26) svojoj majci (53) koja je vozila u smjeru Virja, uhvatila upravljač i automobil 'natjerala' na suprotnu stranu kolnika


Autor: podravski.hr — 19.10.2017. / 11:05 Crna kronika

Renault je stradao ni kriv ni dužan

Nesvakidašnja nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe, dogodila se na Podravskoj magistrali između Đurđevca i Virja u srijedu oko 13 sati. Kako su izvijestili iz policije, nesreća se dogodila kada je suvozačica u mercedesu (26) svojoj majci (53) koja je vozila u smjeru Virja, uhvatila upravljač i automobil ‘natjerala’ na suprotnu stranu kolnika.
U tom trenutku mercedes se sudario s renaultom kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnjak. Automobili su nakon sudara završili u jarku. Na mjesto nesreće pozvana je Hitna pomoć, a u bolnicu su prebačene četiri osobe. Lakše su ozlijeđeni vozačica mercedesa i vozač renaulta i 51-godišnji putnik u njegovom vozilu.
U bolnici je zbog psihičkih problema na liječenju zadržana i 26-godišnja suvozačica iz mercedesa. Kako je rekao policijski glasnogovornik Dražen Laljek, vozačica mercedesa isključena je prekršajne odgovornosti te za prometnu nesreću nisu nikoga prijavili. (ke)
FOTO: DARKO IMBRIŠA

Mercedes je iznenada prešao na suprotnu stranu i sudario se s renaultom