AKCIJA Policija je bila vrlo zaposlena tijekom rock festivala, marihuana se pušila na sve strane

Policija je drogu pronašla kod domaćih posjetitelja, ali i Slovenaca, a jedna Španjolka marihuanu je imala u vlaku


Autor: podravski.hr — 28.07.2018. / 8:55 Crna kronika

Ilustracija/Obilje 'marice' na rock festivalu kod Koprivnice

Policija je imala pune ruke posla tijekom održavanja rock festivala Rocklive na jezeru Šoderici nedaleko od Koprivnice. Marihuana se pušila na sve strane.
Sinoć oko 22,40 sati u vikend-naselju uz jezero zatečen je 20-godišnjjak s 0,2 grama “trave”, u 23 sata kod 33-godišnjeg Slovenca policija je pronašla 6,4 grama, a 15 minuta potom kod njegovog 24-godišnjeg zemljaka 2,5 grama marihuane i već spreman joint.
Tijekom noći, pak, “palo” je još četvero mladih s “maricom”. Zatečeni su 18-godišnjakinja te mladići stari 17, 12 i 27 godina s ukupno 20,7 grama marihuane. Svima je droga oduzeta i pokrenuti su prekršajni postupci zbog posjedovanja zabranjenih supstanci.
Ranije te večeri, oko 19,50 sati, u Koprivnici je u međunarodnom vlaku zatečene 20-godišnja Španjolka s manjom količinom marihuane.
Policija je priopćila i kako je na Šoderici zabilježila kazneno djelo povezano s drogom. Na Šoderici je oko 21,30 sati zatekla 18-godišnjaka s područja Sisačko-moslavačke županije kako 17-godišnjaku na konzumiranje dala joint, a pretragom je kod njega otkriveno 5,5 grama marihuane i tableta ecstasyja. Policija sumnja da je riječ o “robi” za prodaju, pa je 18-godišnjak zaradio kaznenu prijavu. (hš)
FOTO: ARHIVA