Noćna drama: Umalo ostali bez imanja zbog nevjerojatnog požara

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na imanju obitelji Molnar u Molve Gredama u subotu oko 23 sati izgorio je traktor IMT 539 star 44 godine. Traktor je bio u štaglju, ugašen, pa je zahvaljujući brzoj intervenciji vlasnika i vatrogasaca spriječena veća materijalna šteta.

-Supruga je na vrijeme uočila da gori traktor pa smo ga uspjeli izvući i spriječiti da se vatra ne proširi na sijeno, prikolicu i drugi traktor. Došlo je do samozapljenja traktora i to najvjerojatnije zbog kvara na motoru – priča nam Drago Molnar.

Do dolaska vatrogasaca obitelj Molnar pokušala je ugasiti vatru aparatima koje ima.

-Vatrogasci su vrlo brzo stigli i oni su u potpunosti ugasili vatru. Na kraju je sve dobro prošlo jer da je vatra zahvatila sijeno kompletan štagalj bi izgori – kaže Drago Molnar.

FOTO Darko Imbriša

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI