NOĆNI OBRAČUN Mladići pretukli nogometaša pa vrijeđali i psovali policajce. Brzo im je prisjelo…

Kaj ste došli glumit padobrance - vikali su policajcima


Autor: podravski.hr — 31.01.2018. / 15:59 Crna kronika

Ilustracija / Djed je odmah priveden u postaju, pa na sud

Dvojica mladića iz Glogovca kod Koprivnice stara 23 i 20 godina te njihov prijatelj (24) iz Koprivničkih Bregi napravili su pravi noćni dar-mar ispred mjesnog kafića u Koprivničkim Bregima.
Najprije su poznanika iz mjesta, inače poznatog nogometaša županijskih liga, “počastili” višestrukim udarcima nogu i ruku. Kako je riječ o utreniranom sportašu, napali su ga dosta žestoko jer su očekivali veći otpor.
No, iako se mladić “dosta žilavo branio”, kako kažu svjedoci, protiv trojice napadača bio je potpuno nemoćan. Svjedoci kažu kako su ga pošteno ‘nalupali’. Mir su, tako pričaju mještani, mogli uspostaviti jedino policajci koje je netko u cijelom metežu morao pozvati, inače bi se sukob mogao proširiti i na kafić.
Kada su u kafić naposljetku, oko 1 sat u noći, stigli pripadnici policije, mladići su ih izvrijeđali. Psovali su im svakojake psovke i doslovno su se sprdali iz njih.
Vikali su im: “Kaj ste vi došli tu glumit padobrance”.
No, sprdnja im je vrlo brzo prisjela, posebno najratobornijem iz skupine ratobornih mladića, 23-godišnjaku iz Glogovca. Policajci su ga uhitili i strpali u službeni automobil, kasnije i priveli u postaju gdje je zadržan do jutra. Preostalu dvojicu nasilnika policajci su ispitali i prekršajno prijavili.
Slučajem se nedavno bavio i koprivnički Prekršajni sud. Kako je noć proveo na policiji, financijski je najbolje prošao privedeni 23-godišnjak. Njega je sutkinja Dubravka Miloloža kaznila s 500 kuna kazne. Preostala dvojica moraju platiti po 800 kuna. (ke)
FOTO: ILUSTRACIJA