Nova akcija: Cjepivo primilo 1340 osoba

U Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica u nedjelju je provedena akcija cijepljenja protiv COVID-19 bolesti za sve zainteresirane odrasle osobe s boravištem ili prebivalištem u Koprivničko-križevačkoj županiji. 

Županijski Stožer civilne zaštite izvijestio je kako je cjepivo primilo 1340 osoba, a riječ je većinski o osobama koje su primile drugu dozu cjepiva Pfizer i Moderna te 138 osoba koje su primile prvu dozu cjepiva.

Akcije je, kao i dosad, pripremljena u skladu s najvišim organizacijskim i zdravstvenim standardima, a iste se nastavljaju i idućeg tjedna u nedjelju, 1. kolovoza  prema rasporedu:

Lokacija: KOPRIVNICA, Športska dvorana Srednje škole Koprivnica, Trg slobode 7
8,00-13,00 satiPfizer 1. i 2. dozaOsobe cijepljene 1. dozom cjepiva dana 04.07.2021. U tom periodu mogu se cijepiti i svi zainteresirani za prvu dozu cjepiva.
Lokacija: ĐURĐEVAC, Dvorana Strukovne škole Đurđevac, Dr. I. Kranjčeva 5
8,00-12,00 satiPfizer 1. i 2. dozaOsobe cijepljene 1. dozom cjepiva dana 11.07.2021. U tom periodu mogu se cijepiti i svi zainteresirani za prvu dozu cjepiva.

Spomenimo i kako županijski Stožer nastavlja s daljnjim planiranjem i organiziranjem akcija cijepljenja u prostorima bivše COVID ambulante u Domu zdravlja KKŽ  u Koprivnici u sklopu ljetne sheme cijepljenja protiv bolesti COVID-19. Građani su pokazali velik interes te je njih 208  jučer cijepljeno cjepivom Janssen.

I dalje je moguće cijepljenje kod obiteljskih liječnika kod kojih je potrebno najaviti interes za cijepljenje kako bi se izbjegle gužve u COVID ambulanti.

Foto: Arhiva KC-KŽ županija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI